Drob-mozaic

18 apr.

Am primit cu drag provocarea lansată de Club Tefal, locul de întâlnire al celor mai mari pasionați de gătit, de a pregăti  o rețetă pentru masa de Paște. Am preparat special pentru această provocare un Drob-mozaic din pui, ușor și delicios! Înscrie-te și tu în Clubul Tefal și vei avea parte de o sumedenie de rețete, inspirație și multă voie bună!  Intră acum pe https://www.tefal.ro/club/cont/creeaza, înscrie-te și vei fi și tu membru în clubul nostru!

Ce zici, ai CHEF să fii CHEF la tine acasă?

Ingrediente

500 g piept de pui dezosat

500 g ficăței de pui

2 legături ceapă verde

1 legătură usturoi verde

2 legături mărar verde

4 ouă fierte tari

5 ouă crude

sare

piper

Mod de preparare

Mai întâi am spălat și curățat ficățeii. I-am pus la fiert și i-am lăsat să fiarbă 20 de minute, după care i-am scurs și i-am spălat în apă rece.

Am primit de la prietenii mei de la Tefal  Mașina de tocat TEFAL NE2000 W, cu care am tocat pieptul de pui.

Am pus carnea tocată într-un vas încăpător, am adăugat ceapa, mărarul și usturoiul tocate mărunt și ficățeii tăiați bucăți mari. Am pus ouăle crude, sare și piper și am omogenizat compoziția.

Am adăugat în compoziție ouăle tăiate cuburi mari și am amestecat ușor.

Am pus compoziția într-o formă de cozonac de la Tefal unsă și tapetată și am nivelat cu o lingură.Am introdus tava în cuptorul încins, la foc mic, pentru o oră. Trebuie să se rumenească frumos deasupra.

Am lăsat drobul să se răcească bine în formă, după care l-am răsturnat pe un platou, l-am decorat și l-am servit.

Poftă bună!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: