Ciorba de legume

14 Mai

Imi plac ciorbele. Cea de perisoare este preferata, urmata de cea cu afumatura si tarhon si de legume cu smantana. De ceva timp am descoperit borsul cu smantana de la VEGETA. Nu are conservanti, contine legume uscate natural, tarate din cel mai bun grau, porumb si leustean pentru a da savoare. L-am incercat, mi-a placut si vi-l recomand si voua.

branduire bors

Ce ai nevoie
1 ceapa mare
1 morcov mai mare
1 pastarnac
½ ardei gras roșu sau galben
2 cartofi potriviti
1 felie telina
2 dovlecei mici
2 roșii potrivite
2 linguri ulei
sare
piper
1 plic borș cu smantana Vegeta
1 legatura leustean verde

Cum prepari
Mai intai, cureti toate legumele si le speli bine. Ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul si telina le tai cubulete mici.
In oala in care fierbi ciorba pui uleiul, adaugi legumele tocate si le calesti pana se inmoaie putin. Torni in oala aproape 4 l de apa si lasi sa fiarba, la foc mic, 15 minute.
Adaugi in oala cartofii si dovlecelul taiate cubulețe si lasi sa fiarba inca 10 minute. Cureti roșiile de coaja, le tai cubulete foarte mici sau le dai pe razatoarea mare si le pui in supa. Condimentezi supa cu sare si piper si lasi sa fiarba 10-15 minute.
Pe parcursul fierberii mai adaugi apa daca ciorba este prea groasa. Ar trebui sa ai circa 4 l de ciorba. Pui borsul cu smantana de la VEGETA, amesteci bine si dai intr-un clocot. Opresti focul, pui leusteanul tocat, acoperi cu un capac si o lasi 10 minute.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: