Dorada mediteraneana

20 Dec

Reteta este preparata in cadrul campaniei de educatie culinara Atelierul de gusturi, initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

dorada
Ce ai nevoie
400 g dorada (o bucata)
50 g masline kalamata
60 g rosii cherry
5 catei de usturoi
3-4 felii de lamaie
sare si piper dupa gust
rozmarin
100 ml supa de peste
50 ml vin alb
50 ml ulei
10 g patrunjel
20 g unt

Cum prepari
Se prajeste bine dorada, pe ambele parti, in ulei de masline. Se adauga rosiile cherry, maslinele Kalamata si felii de lamaie. Se stropeste cu vinul alb si supa de peste. Se adauga untul taiat cubulete si se condimenteaza cu patrunjel, piper, sare, rozmarin si usturoi.
Se serveste alaturi de o felie de lamaie si un pahar cu vin alb.
Despre “Atelierul de Gusturi
Programul educational culinar este initiat si derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Activitatile programului cuprind filmarea si prezentarea online a 100 de retete. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2016 – septembrie 2017, cu sprijinul urmatorilor parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): Alege.tv, Cefacemimi?, Coolinaria, Dacic Cool, Diferente si Esente, Graiul Maramuresului, Infoaliment, Infoest, La Bucatarie, Magazin Salajean, Meat & Milk, Mujer, Retetele Marianei, Satmareanul, stiridinbanat.ro, Timisoara Express, Universul Argesean, Ziarul Actualitatea, Ziua de Constanta.
Detalii despre program pot fi gasite pe http://www.atelieruldegusturi.ro, pe blogul
http://www.atelieruldegusturi.wordpress.com, pe pagina de Facebook
https://www.facebook.com/atelieruldegusturi si pe canalul Youtube .
Despre George Radu”Crescut” in bucatarie, George Radu si-a descoperit de mic pasiunea pentru arta culinara si afinitatea pentru munca in macelarie. Implicat timp de 11 ani in afacerile familiei din domeniul alimentar, in 2015 deschide primul restaurant din cadrul grupului Gama. In prezent, Grupul Gama cuprinde 4 restaurante: Gama Fusion Dacia, Gama Berceni, Trattoria Fusione, Gama Take Away.
In octombrie 2016, George Radu incepe derularea programului educational culinar „Atelierul de Gusturi”, cu scopul de a sprijini tinerii bucatari cu sfaturi si informatii practice din domeniul culinar.

Anunțuri

Un răspuns to “Dorada mediteraneana”

  1. Maria 20 Decembrie 2016 la 11:17 #

    la fix e reteta, dorada e in frigider !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: