Paste cu muschi de vita

8 Dec

Reteta este preparata in cadrul campaniei de educatie culinara „Atelierul de gusturi”, initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

© www.themoment.ro by Geo Curnic

Ce ai nevoie

100 g muschi de vita
1/2 ardei iute
putin ulei de masline
2 catei de usturoi
50 g broccoli
50 g unt
piper si sare dupa gust
100 ml smantana dulce
150 g paste linguini
1 lingurita crema de trufe
50 ml vin alb
50 ml supa de vita
100 g rosii cherry
parmezan dupa gust

Cum prepari
Se pun pastele in apa clocotita cu sare si cu putin ulei de masline (ca sa nu se lipeasca intre ele) si se fierb pana devin usor ”al dente”.
Intre timp, muschiul de vita se taie bucati si se trage la tigaie, in ulei de masline. Se adauga ardei iute, usturoi taiat felii, broccoli si se stinge totul cu vin alb. Se pun in tigaie rosiile cherry, supa de vita si untul. Se lasa sa clocoteasca. Se adauga smantana dulce, crema de trufe, sare si piper dupa gust.
Se pun pastele in tigaie, se amesteca bine cu carnea si restul ingredientelor si se scot pe o farfurie. Se rade deasupra parmezan, dupa gust.

Despre “Atelierul de Gusturi
Programul educational culinar este initiat si derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Activitatile programului cuprind filmarea si prezentarea online a 100 de retete. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2016 – septembrie 2017, cu sprijinul urmatorilor parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): Alege.tv, Cefacemimi?, Coolinaria, Dacic Cool, Diferente si Esente, Graiul Maramuresului, Infoaliment, Infoest, La Bucatarie, Magazin Salajean, Meat & Milk, Mujer, Retetele Marianei, Satmareanul, stiridinbanat.ro, Timisoara Express, Universul Argesean, Ziarul Actualitatea, Ziua de Constanta.
Detalii despre program pot fi gasite pe http://www.atelieruldegusturi.ro, pe blogul http://www.atelieruldegusturi.wordpress.com, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/atelieruldegusturi si pe canalul Youtube .

Despre George Radu
„Crescut” in bucatarie, George Radu si-a descoperit de mic pasiunea pentru arta culinara si afinitatea pentru munca in macelarie. Implicat timp de 11 ani in afacerile familiei din domeniul alimentar, in 2015 deschide primul restaurant din cadrul grupului Gama. In prezent, Grupul Gama cuprinde 4 restaurante: Gama Fusion Dacia, Gama Berceni, Trattoria Fusione, Gama Take Away.
In octombrie 2016, George Radu incepe derularea programului educational culinar „Atelierul de Gusturi”, cu scopul de a sprijini tinerii bucatari cu sfaturi si informatii practice din domeniul culinar.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: