Coaste de porc la cuptor

29 Noi

Reteta filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara „Atelierul de gusturi”, initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

coaste-de-porc-la-cuptor-002-buna
Ce ai nevoie
1 kg coaste de porc
5 g sare
10 g piper mozaic
10 g usturoi granulat
10 g boia afumata
3 frunze de dafin
5 g cimbru
2 g curcuma
100 ml Coca-Cola
100 ml bere
50 ml sos Barbeque
300 ml ulei

Cum prepari
Se pregateste o marinata din sare, condimente (piper mozaic, usturoi granulat, boia afumata, frunze de dafin, cimbru, curcuma), Cola, bere, ulei si sos Barbeque.
Se presara piper mozaic si sare intr-o tava, se pun coastele de porc si se condimenteaza bine cu piper si sare. Se adauga sosul marinat, se amesteca bine cu coastele si se lasa la frigider timp de 24 ore.
Apoi se pun coastele la cuptor, la 160 grade, timp de 180 de minute.
Despre “Atelierul de Gusturi
Programul educational culinar este initiat si derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Activitatile programului cuprind filmarea si prezentarea online a 100 de retete. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2016 – septembrie 2017, cu sprijinul urmatorilor parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): Alege.tv, Cefacemimi?, Coolinaria, Dacic Cool, Diferente si Esente, Graiul Maramuresului, Infoaliment, Infoest, La Bucatarie, Magazin Salajean, Meat & Milk, Mujer, Retetele Marianei, Satmareanul, stiridinbanat.ro, Timisoara Express, Universul Argesean, Ziarul Actualitatea, Ziua de Constanta.
Detalii despre program pot fi gasite pe http://www.atelieruldegusturi.ro, pe blogul http://www.atelieruldegusturi.wordpress.com, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/atelieruldegusturi si pe canalul Youtube .

Despre George Radu
„Crescut” in bucatarie, George Radu si-a descoperit de mic pasiunea pentru arta culinara si afinitatea pentru munca in macelarie. Implicat timp de 11 ani in afacerile familiei din domeniul alimentar, in 2015 deschide primul restaurant din cadrul grupului Gama. In prezent, Grupul Gama cuprinde 4 restaurante: Gama Fusion Dacia, Gama Berceni, Trattoria Fusione, Gama Take Away.
In octombrie 2016, George Radu incepe derularea programului educational culinar „Atelierul de Gusturi”, cu scopul de a sprijini tinerii bucatari cu sfaturi si informatii practice din domeniul culinar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: