Briose cu file de hering in sos tomat

12 Sep

Am primit de la prietenii mei de la Podravka http://www.podravka.ro/produsele/eva/ foarte multe conserve de peste EVA. M-am gandit sa prepar diverse retete cu ele si sa dedic toata saptamana aceasta preparatelor cu peste la conserva. Sa-i spunem “Saptamana preparatelor cu conserve de 5 stele”. Deci, in fiecare zi o sa postez cate o reteta. Simplu de facut si delicioase. Astazi am pentru voi o reteta de briose cu file de hering in sos tomat http://www.podravka.ro/produs/eva-file-de-hering-in-sos-tomat/.

img_0040-mica

img_0004-mica
Ce ai nevoie
4 oua mai mici sau 3 mai mari
1 pliculet praf de copt
10 linguri faina
2 linguri cu varf smantana
3 linguri ulei de masline
1 conserva de file de hering in sos tomat EVA
2 linguri rosii uscate in ulei taiate cubulete
1 lingurita condimente pentru peste
1 varf de cutit boia iute
sare
piper

Cum prepari
Bati ouale bine cu mixerul, adaugi uleiul si mai mixezi cateva minute. Pui smantana, condimentul pentru peste, boiaua, putina sare si piper. Adaugi faina si praful de copt, amesteci cu mixerul, iar la final pui pestele, cu tot cu sos, si omogenizezi. Pui rosiile taiate cubulete si amesteci usor.
Ungi si tapetezi formele de briose si le umpli ¾ cu compozitie. Eu am folosit forme de silicon si nu a fost nevoie sa le ung sau sa le tapetez. Le introduci in cuptorul incins la 160 de grade Celsius pentru 25 de minute. Le lasi sa se raceasca, le scoti din forme si le servesti. Delicioase!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: