Panna Cotta cu sos de mure

4 Aug

Acest desert racoritor si sanatos de vara este oferit de Tefal. Bun, bun…

Reteta_Panna_Cotta_cu_sos_de_mure_-_Sursa_-_driscolls

Ce ai nevoie
½ cană lapte de migdale
300 ml smântână
½ linguriță zahăr vanilat
1 lămâie
2 linguri miere de albine
1 cană mure coapte
1 linguriță jumătate de agar-agar
unt de cocos pentru uns formele

Cum prepari
Sosul de mure de mure îl pregăteşti foarte ușor datorită filtrului special pentru sos coulis încorporat în storcatorul Infiny Press. Adaugi peste sosul obținut două linguri de miere de albine și 2-3 linguri de zeamă de lămâie și îl pui la rece.
Între timp, pui pe foc agar-agar în 100 ml de apă până dă în clocot. Îl laşi să se răcească, după care îl amesteci cu laptele de migdale, apoi cu smântâna și zahărul vanilat până obții o compoziție omogenă.
Ungi formele în care urmează să pregătesti desertul cu puțin unt de cocos, pui compoziția în forme, după care le introduci la frigider până se încheagă. Servesti desertul cu sos de mure, o combinație ideală pentru experiența gustului unic alături de familie sau de prieteni.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: