Miniquiche cu legume si cascaval

15 Iun

Considerat vedeta in bucataria frantuzeasca, quiche-ul este un preparat satios, care poate fi savurat atat la micul dejun, cat si la pranz sau cina. Iar partea cea mai frumoasa este ca se prepara usor, intrucat nu necesita multe ingrediente si permite combinatii variate, in functie de preferintele culinare ale fiecaruia. Quiche-ul poate fi asadar pe baza de branzeturi, carne, fructe de mare ori legume sau, de ce nu, toate aceste ingrediente combinate.
Aceasta reteta pentru miniquiche iti sta la dispozitie ori de cate ori este in impas si iti doresti sa pregatesti ceva pur si simplu delicios pentru cei dragi. Se preteaza de minune si ocaziilor deosebite, precum o petrecere cu prietenii.

Mini_quiche_cu_legume_si_cascaval

KOLIBA_calup_razuit
Ingrediente pentru 2 portii
4 oua
2 fire ceapa verde
2 ciuperci medii
½ ardei rosu
4 rosii cherry sau rosii uscate
100 g KOLIBA calup razuit
verdeata chivas
sare si piper dupa gust

Cum prepari
Se preincalzeste cuptorul la 220g pentru ~10 minute. Se folosesc forme si hartii de cupcake (sau forme temorezistenta) in care se va turna compozitia rezultata.
Ouale se bat cu un praf de sare. Legumele se taie julienne (suvite subtiri) si se amesteca cu ouale si parte din cascavalul calup razuit KOLIBA. Se adauga compozitia in formele pregatite si se presara branza deasupra.
Se coc la cuptor pentru ~20 minute.
Se servesc calde cu salata verde si chivas proaspat taiat pe deasupra.
Reteta realizata de Chef Gabriela Simion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: