Antricot de vita cu salata verde si rosii cherry coapte

13 Mai

Reteta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2015. În aprilie promovam bucataria mediteraneana, iar restaurantul partener al proiectului în aceasta luna este La Senna.

Reteta mediteraneana ”Antricot de vita cu salata verde si rosii cherry coapte” a fost oferita si preparata de La Senna si poate fi degustata zilnic la restaurantul din Str. Nicolae Caranfil, nr. 33, Sector 1, Bucuresti.

Photo La Senna 4 reteta-26

Ingrediente
350 g antricot de vita
100 g rosii cherry
30 g salata verde
20 g unt
rozmarin
sare
piper
ulei de masline
5 g ardei iute

Cum prepari

Antricotul de vita se cresteaza si se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza si se pune pe gratar.

Photo La Senna 4 reteta-8
Rosiile cherry se pun pe gratar alaturi de carne. Se adauga ardeiul iute taiat felii.

Photo La Senna 4 reteta-15
Dupa ce s-a fript carnea pe gratar, se pune într-o tigaie si se presara rozmarin si putina sare. Peste carne se adauga untul taiat cubulete si se toarna uleiul de masline, apoi se pune tigaia în cuptor putin, pana ce se topeste untul.

Photo La Senna 4 reteta-18

Photo La Senna 4 reteta-19

Mod de servire
Se serveste cu salata verde, rosii cherry coapte pe gratar si ardei iute, alaturi de un vin rosu.

Restaurantul Gazda
Senna este un loc al curajului, al explorarii, al libertatii si al puritatii, întocmai calului al carui nume îl poarta. Aici libertatea, bucuria si explorarea gusturilor si a preparatelor se îmbina armonios cu relaxarea si caldura unei convivialitati puternice, dar si calde sau domoale, în compania prietenilor dragi, întocmai unui galop pur, liber si sincer, în care te bucuri de sinceritatea amintirilor si de experientele ce ti se astern în fata.

Despre program
Programul de educatie de educatie culinara ”50 de saptamani in bucatariile lumii” a fost initiat în ianuarie 2014 de agentia Russenart Comunications si se afla la a 2-a editie.

Programul este derulat în perioada ianuarie 2014 – decembrie 2015 cu sprijinul a 82 de parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): Agro TV, Amelie.ro, Absolut TV, Autentic Promotion, Arta de a trai sanatos, BotosaniLife.RO, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Bucataria pentru toti, Calendar Evenimente, Campus TV, Casa mea, Cazino Magazine, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, CityBest, Coolinaria, deBanat.ro, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, De savurat, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Fabrica de Carne, Fabrica de lapte, Fapt divers, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastromag, Gastro Media, Gatitul.ro, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, iasifun.ro, Imaginea mea, Infoest, InfoAliment, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, La Bucatarie, Lugoj Online, Marya, Magazin Salajean, Monitorul de Botosani, metropotam.ro, Mujer, Monitorul de Galati, Online Sudent, Orasul Suceava, Papa bun, Pap Tot, Radio Fix Botosani, Realitatea.net, ReplicaVedetelor.ro, resita.ro, Restograf, Retete ca la Mama, Retetele Marianei, Romania libera, Romania gateste, Romania pozitiva, Satmareanul.net, Secretele Florilor, Senso TV, Somes TV, stiuunloc.ro, Tabu, Timisoara Express, traditionalromanesc.ro, Universul Argesean, Vacante la tara, Viata Buzaului, Woman TV, WorldWide Romania, Ziarul Actualitatea, Ziarul de Iasi.

Pentru detalii referitoare la proiect si mai multe informatii, accesati blogul http://www.inbucatariilelumii.wordpress.com sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/50desaptamaniinbucatariilelumii.

Contact
Larisa Toader
Russenart Communications
Larisa.toader@russenart.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: