CONCURS SOLARIS

11 Aug

Dragele mele, va invit la CONCURS. Este primul concurs organizat pe blogul meu impreuna cu prietenii de la Solaris. Asa cum stim, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. După somn, organismul are nevoie de o masă săţioasă, de energie și substanțe nutritive.
Profesorul Werner Kollath, dietetician și doctor în medicină, a descoperit o metodă excepțională de a face grâul digerabil, fără niciun fel de prelucrare. Se păstrează astfel proprietățile curative ale grâului, iar acest mic dejun oferă un aport energetic complex. Grâul în formă crudă este greu de digerat. Dr. Kollath a decis să înmoaie peste noapte grâul integral măcinat într-un vas de sticlă sau lut. În acest proces se folosește doar apă, rezultând un amestec semiferm, plin de enzime benefice celulelor. Aşa a apărut dejunul Kollath, o alternativă la alimentele procesate termic sau chimic pe care le consumăm la primele ore ale zilei.
Dejunul Kollath Solaris există în trei variante: cea cu fructe deshidratate, cu goji și pin, precum și cu alune.

Mari_aug 2014 mica

CONCURS
Blogul meu https://retetelemarianei.wordpress.com/ si Solaris te premiază!
Perioada de desfăşurare: 11.08.2014-18.08.2014
Condiţii de participare:
1. Dă LIKE paginii https://www.facebook.com/SolarisPlant?fref=ts si apreciaza blogul https://retetelemarianei.wordpress.com.
2. Raspunde la intrebarea Cum prepari Dejunul Kollath de la Solaris? si trece raspunsul ca si comentariu pe blogul https://retetelemarianei.wordpress.com la postarea Concurs.

3 câştigători vor primi câte un cos cu produse oferit de Solaris, care va conține Dejun Kollath Goji si Pin, Mix Musli Fara zahar, Deliciu Rosu, Covrigei chimen, Seminte salata 100 g, toate marca Solaris.
Câștigătorii ii voi alege pe 18.08.2014, prin tragere la sorți, și vor fi publicați pe blogul meu.

SUCCES!

Dar sa vedem ce ne recomanda cei de la Solaris pentru pregatirea Dejunului Kollath:

 

  • punem conținutul unei punguțe într-un recipient de sticlă sau lut
  • adăugăm apă exact atât cât să acopere cu un deget grâul mărunţit din vas
  • lăsăm la înmuiat peste noapte
  • într-un alt vas înmuiem fructele uscate, semințele mărunțite din pachet
  • dimineața amestecăm conținutul celor două vase 
  • putem adăuga mere, stafide, zmeură, căpșune sau afine
  • îndulcim cu o linguriță de miere sau o picătură de stevia
  • putem adăuga o linguriță de scorțișoară, pentru un plus de antioxidanți și un gust plăcut.

 

Anunțuri

16 răspunsuri to “CONCURS SOLARIS”

  1. Vari Sanda 11 August 2014 la 13:10 #

    Pentru micul dejun procedam asa:punem la inmuiat intr-un vas de sticla sau lut continutul unui plic cu grau maruntit ,adaugam apa cat sa acopere cu un deget.Lasam peste noapte.In alt vas punem la inmuiat fructele si semintele maruntite din pachet.Dimineata se amesteca continutul celor doua vase.Cine vrea poate sa adauge si alte fructe:mere,stafide,capsuni,afine zmeura,etc.Se indulceste cu o lingurita de miere sau o picatura de stevieDupa preferinte se poate adauga o lingurita de scortisoara.

  2. CatalinaN 11 August 2014 la 14:39 #

    Lapte, Dejunul Kollath, o mana de afine, mure sau zmeura, o lingurita de miere si multa buna dispozitie. 🙂 Catalina N.

  3. Cojan Clementina 11 August 2014 la 14:55 #

    Dejunun Kollath,lapte ,o mana fructe de padure,o lingurita de miere si multa dragoste si pofta de un stil de viata sanatos.

  4. Lidia Simion 11 August 2014 la 15:06 #

    Cu o seara inainte se pun la hidratat separat in boluri de sticla sau lut cele doua plicuri cu apa plata cat sa le cuprinda;a doua zi se servesc in straturi sau amestecate,adaugand dupa gust fructe de sezon proaspete,miere de albine si putina scortisoara.

  5. Vicky Olteanu 11 August 2014 la 15:56 #

    Mod de preparare mic dejun Kollath (Solaris): Punem continutul pungutei cu grau macinat intr-un castron de ceramica sau sticla, se adauga apa plata cat sa acopere cu un deget graul maruntit din recipient,punem intr-un alt vas si fructele uscate/ semintele din pachet si adaugati peste ele apa plata cat sa le cuprinda. Lasam graul si fructele la inmuiat peste noapte la temperatura camerei, iar a doua zi dimineata amestecam continutul din cele doua vase cu apa cu tot. Putem adauga indulcitor natural dupa gust si amestecam totul. Presaram fulgii de migdale deasupra si bineinteles: Pofta buna!

  6. Iancu Lubita 11 August 2014 la 17:39 #

    Pregatirea micului dejun se face de seara;intr-un vas de sticla se pune graul cu apa cat sa-l acopere,in alt vas fructele si semintele din pachet,a doua zi se amesteca cele doua ingrediente,se indulceste dupa preferinte cu miere sau indulcitor,tot dupa preferinte se adauga fructe de sezon si putina scortisoara

  7. Maria 11 August 2014 la 18:35 #

    Punem conținutul unei punguțe într-un recipient de sticlă sau lut si
    adăugăm apă exact atât cât să acopere cu un deget grâul mărunţit din vas
    lăsăm la înmuiat peste noapte.
    Intr-un alt vas înmuiem fructele uscate, semințele mărunțite din pachet
    dimineața amestecăm conținutul celor două vase
    putem adăuga mere, stafide, zmeură, căpșune sau afine
    îndulcim cu o linguriță de miere sau o picătură de stevia
    putem adăuga o linguriță de scorțișoară, pentru un plus de antioxidanți și un gust plăcut.

  8. diana 11 August 2014 la 19:44 #

    Se pune de seara graul la inmuiat intr-un vas cu apa cat sa-l cuprinda si se consuma dimineata cu miere de albine si scortisoara sau fructe.

  9. Mariana Loredana 12 August 2014 la 07:58 #

    Dejunun Kollath,un castronel lapte ,o mana fructe de padure si lingurita de miere.

  10. Lazar Andrada Hermina 12 August 2014 la 08:41 #

    punem conținutul unei pungi intr-un castron si
    adăugăm apă cât să acopere cu un deget grâul mărunţit din vas si
    lăsăm la înmuiat peste noapte într-un alt vas înmuiem fructele uscate, semințele mărunțite din pachet
    dimineața amestecăm conținutul celor două vase si mancam….pofta buna!

  11. elena paula lupu 12 August 2014 la 10:55 #

    pt mic dejun am nevoie de dejun Kollath, lapte, fulgi de migdale, fructe sau ce mai am la indemana si masa e gata in cateva minute. elena paula lupu (luminita)

  12. biancarogoveanu 13 August 2014 la 13:15 #

    Cu fructe goji si indulcit cu stevie !

  13. Stefania Valentina Bratosin 16 August 2014 la 23:29 #

    Eu prepar Dejunul Kollath de la Solaris dupa aceasta reteta :

    Ingrediente :
    – un pachet de “Dejun Kollath cu goji si pin”mic dejun kollath
    – apa plata
    – o lingura de fulgi de migdale (optional)
    – indulcitor natural dupa gust (miere de albine, sirop de artar, stevia)
    – un praf de scortisoara

    Mod de preparare:
    -puneti continutul pungutei cu grau macinat intr-un bol/vas de ceramica sau sticla
    – adaugati apa plata cat sa acopere cu un deget graul maruntit din recipient
    – puneti intr-un alt vas si fructele uscate/ semintele din pachet si adaugati peste ele apa plata cat sa le cuprinda
    – lasati graul si fructele la fermentat/inmuiat peste noapte la temperatura camerei
    a doua zi dimineata, inainte de a lua micul dejun, amestecati pur si simplu continutul din cele doua boluri cu apa cu tot
    – adaugati indulcitor natural dupa gust si amestecati totul
    – presarati fulgii de migdale deasupra
    – se serveste imediat!

  14. Anca Haba 17 August 2014 la 19:43 #

    Atunci cand prepar Dejunul Kollath prefer sa inmoi semintele si fructele uscate in iaurt si sa le las peste noapte in frigider.Apoi dimineata adaug banane,pepene galben,nectarine sau alte fructe cum ar fi zmeura sau capsunile,in functie de sezon.
    Fb Anca Haba

  15. Maria Ciufu 18 August 2014 la 14:52 #

    Am preparat dejunul Kollath de la Solaris cu fructe deshidratate si vreau sa incerc cu un piure raw de piersici. Am lasat la inmuiat atat cat a trebuit si am indulcit cu miere poliflora! Un adevarat deliciu!

  16. dya nutiu 18 August 2014 la 21:56 #

    ca sa fiu sincera am incercat doar semintele coji de la solaris le am pus in lapte caldut cu cereale simple si semintele coji au fost bune in schimb mi-ar placea sa incerc si alte produse de la solaris 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: