Muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin

5 Mar

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.

Reteta italiana a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso si poate fi degustata 27 februarie 2014, de la ora 19, cu 30% reducere, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf).

6

Ce ai nevoie
200 g muschi de vita
50 ml ulei de masline Arpis
50 g crema de trufe
50 g unt
60 ml smantana
20 ml coniac
200 g cartofi
10 g rozmarin
sare
piper

Cum prepari

1
Pui uleiul Arpis la incins intr-o tigaie. Adaugi muschiul de vita si il gatesti pe toate partile timp de 10 minute.

unnamed
Dupa acest interval de timp, scoti muschiul afara si in uleiul de la prajit adaugi crema de trufe, smantana, sare si piper, dupa gust.

2
Dupa 2-3 minute se flambeaza cu coniacul. Adaugi 20 de g de unt si amesteci pana se omogenizeaza.
La final pui bucata de muschi in sos si amesteci.

4

Intr-o alta tigaie pui untul ramas, cartofii taiati rondele, rozmarinul si le lasi la sotat pana capata o culoare aramie.

3
Servești muschiul alaturi de cartofii cu rozmarin.

Partenerul principal
Partenerul principal al programului de educatie culinara ”50 de saptamani in bucatariile lumii” este brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet balsamic, ulei de porumb, ulei de masline etc.
Restaurantul Gazda
In ianuarie, programul de educatie culinara este sprijinit de restaurantul italian Il Corso.

Restaurantul IL CORSO va invita intr-un decor deosebit pentru a gusta din traditia artei culinare italiene. Lumina naturala, care scalda placut mesele, spatiu vitrat larg dar si culorile calde si deschise va intampina din momentul in care pasiti pe usa restaurantului. Decorul este simplu cu usoare accente de design minimalist.

Programul de educatie de educatie culinara ”50 de saptamani in bucatariile lumii” este initiat de agentia Russenart Comunications in parteneriat cu Arpis.

Programul va fi derulat in perioada ianuarie – decembrie 2014 cu sprijinul a 74 de parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): Agro TV, Amelie.ro, Absolut TV, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Bucataria pentru toti, Calendar Evenimente, Campus TV, Casa mea, Cazino Magazine, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, CityBest, Coolinaria, deBanat.ro, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, De savurat, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Fabrica de Carne, Fabrica de lapte, Fapt divers, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastromag, Gastro Media, Gatitul.ro, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, iasifun.ro, Imaginea mea, Infoest, InfoAliment, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, La Bucatarie, Lugoj Online, Magazin Salajean, Monitorul de Botosani, metropotam.ro, Mujer, Monitorul de Galati, Online Sudent, Orasul Suceava, Papa bun, Pap Tot, Radio Fix Botosani, ReplicaVedetelor.ro, Restograf, Retete ca la Mama, Retetele Marianei, Romania libera, Romania pozitiva, Satmareanul.net, Senso TV, Somes TV, stiuunloc.ro, Tabu, Timisoara Express, traditionalromanesc.ro, Vacante la tara, Viata Buzaului, Woman TV, WorldWide Romania, Ziarul Actualitatea, Ziarul de Iasi.

Pentru detalii referitoare la proiect si mai multe informatii accesati http://www.russenart.ro sau blogul http://www.inbucatariilelumii.wordpress.com.

Contact
Larisa Toader
Russenart Communications

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: