TV Paprika va difuza din 4 martie o nouă emisiune marca Gordon Ramsay

28 Feb

Când ne gândim la Gordon Ramsay, ne vine în minte cuvântul cu „F”, dar TV Paprika vă invită să descoperiţi o nouă latură a sa, una caldă şi răbdătoare, care nu se aseamănă deloc cu cea pe care o cunoaştem din alte emisiuni culinare.
Din 4 martie de la ora 21:30, faimosul chef de 12 stele Michelin ne invită să facem cunoştinţă cu întreaga sa familie prin intermdiul emisunii „ Gordon Ramsay – în sânul familiei ” unde ne va învaţa să împăcăm cariera cu familia şi ne va demonstra că, indiferent cât suntem de ocupați, putem găti mese fantastice în fiecare zi, la micul dejun, prânz și cină, deopotrivă.

Gordon 1

Gordon 2

Gordon 3 mic

Fiecare episod începe cu masa de dimineaţă și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copiii săi și luând masa în familie.
Mâncarea este marca Ramsay: rețete ingenioase și extrem de impresionate dar, cel mai important, pe lângă gustul delicios, ușoare și rapid de preparat. Nu contează dacă sunteți bucătar începător sau un adevărat maniac într-ale gătitului, serialul își propune să ofere bucătarilor de acasă uneltele, încurajările și încrederea de care au nevoie pentru a le oferi familiilor lor mese fantastice în fiecare zi.
Cu meniurile sale zilnice clare și concise, ghidul suprem al lui Gordon în materie de mese în familie înseamnă că nu vă veți mai întreba niciodată ce să mai gătiți. Dacă sunteți de părere că nu sunteți în stare să gătiți bucate senzaționale în fiecare zi, gândiți-vă mai bine! Dacă Gordon reușește să își învețe copiii cum să gătească astfel de mâncăruri, cu siguranță vă poate învăța și pe voi.
Nu rataţi din 4 martie „Gordon Ramsay – în sânul familiei” începând cu ora 21:30 !
Tot în luna martie TV Paprika vă invită la concurs pe pagina de Facebook – unde vă oferă cărţile lui Gordon – Gordon găteşte sănătos şi Secretele lui Gordon Ramsay, oferite de Editura Litera.
TV Paprika – O felie de fericire!

Despre TV Paprika:

Lansat în România în toamna anului 2008, TV Paprika face parte din portofoliul Chello Central Europe, alături de Minimax, Megamax, Sport 1, Film Café și MGM Channel și este singurul canal TV dedicat gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos.

TV Paprika urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale.

Conţinutul atractiv şi variat plasează postul în topul celor mai puternice branduri ale canalelor culinare din Europa.
http://www.facebook.com/tvpaprikaromania

În România activităţile de marketing şi distribuţia canalelor Chello Central Europe sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

Anunțuri

2 răspunsuri to “TV Paprika va difuza din 4 martie o nouă emisiune marca Gordon Ramsay”

  1. clementina laza 27 Martie 2014 la 22:15 #

    Imi place mult retetele lui Gordon Ramsay si vreau sa particip la concurs pentru catile lui Gordon gateste sanatos si secretele lui Gordon Ramsay.
    Are 3fete si1 baiat total 4copii.

    • clementina laza 27 Martie 2014 la 22:19 #

      La intrbarea:cati copii are Gordon Ramsay: are 4 copii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: