Noi emisiuni pe Tv Paprika

6 feb.

Dragele mele, stiu ca sunteti pasionate de gatit si m-am gandit ca ati dori sa stiti ce emisiuni interesante veti putea viziona pe Tv Paprika. In curand pe blogul meu si un concurs impreuna cu Tv Paprika.

 PREMIERA  – River Cottage: Revoluţia fructelor

 In weekend de la 14.00 la 16.00

Rev.fructelor

Încă avem impresia că feliile de banane puse în farfuria de cereale de dimineaţă sunt neobişnuite! Dar fructele chiar pot transforma un fel cu carne, pot adăuga savoare unor mâncăruri cu peşte şi pot revitaliza budincile tradiţionale, nemaivorbind de caracterul pe care îl dau băuturilor licoroase. În această serie încântătoare din patru părţi, Hugh Fearnley-Whittingstall şi-a propus să revoluţioneze modul în care britanicii întrebuinţează fructele.

Hugh ne arată că fructele îşi au locul şi în farfurie, nu doar în bol. În timp ce îşi urmăreşte scopul, va fi purtat în lumea istoriei, horticulturii, vânătorii şi căutării de hrană, descoperind moştenirea culturală extraordinară a fructelor din Marea Britanie.

Va întâlni personaje fascinante şi captivante în timp ce porneşte la vânătoare de veveriţe cu băcanul african, reuşeşte să crească un porc în livadă, cutreieră provincia în căutarea unor nuci, fructe cu boabe şi porumb, se alătură pescarilor de crabi din Cornwall, află cum au cultivat ananasul oamenii din epoca victoriană în grădinile Heligan şi coace o sumedenie de bunătăţi la o petrecere tradiţională cu ceai.

Seria filmată în primăvară, vară şi toamna timpurie redă trecerea anotimpurilor şi se concentrează asupra fructelor specifice fiecăruia. În fiecare emisiune, putem afla despre diferite moduri în care fructele pot completa anumite bucate, de la carne şi peşte la legume şi budinci.

 

PREMIERA – River Cottage: Trei bucătari de ocazie

Din 15 februarie de la ora 14.00

trei bucatari

În aceste emisiuni speciale din seria River Cottage, trei vedete părăsesc scena în favoarea bucătăriei şi pantofii stilaţi în favoarea cizmelor, însoţindu-l pe Hugh Fearnley-Whittingstall într-o lecţie de măiestrie culinară la ferma River Cottage. Printre vedetele cunoscute îi regăsim pe Keeley Hawes (Viaţa pe Marte), Felicity Kendal (The Good Life) şi comicii Ruby Wax, Lee Mack, Robert Webb, Kathy Burke, Stephen Mangan şi Mark Heap. În cele două zile de gătit şi distracţie la fermă, Hugh va iniţia trioul faimos în secretele gastronomice de la River Cottage, importanţa alimentelor sezoniere  şi în deliciile mâncărurilor gătite acasă cu ingrediente din producţie proprie.

 

  Mâncare stradală

  Din 7 februarie de la ora 22.00

Sandwich Making

„Mâncare stradală – din toate colţurile lumii” este o călătorie culinară pe alei, bulevarde şi străzi: paradisul iubitorilor de mâncare cu mirosurile şi aromele deosebite ale bucătăriilor locale.

Seria prezintă standurile cu mâncare şi restaurantele locale populare în care sute, mii sau chiar milioane de vizitatori se opresc în fiecare zi ca să mănânce, arătându-ne sursa mâncărurilor tipice, reţetele şi oferindu-ne recomandări privind locurile în care le putem găsi.

Seria ne arată şi cele mai importante zone turistice din diferitele locuri. Printre ele regăsim templele speciale, străzile centrale, bulevardele, clădirile remarcabile, parcurile, ceea ce conferă seriei o notă turistică distractivă.

 

Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge

Din 13 februarie, de la ora 21.30

Tom kerridg..

Tom Kerridge, singurul bucătar din Marea Britanie care deţine o tavernă cu două stele Michelin, vrea să ne arate cum să preparăm bucatele inspirate din meniurile clasice ale tavernelor englezeşti. Meniul de tavernă s-a transformat semnificativ în ultimii ani. Există cârciumi din Marea Britanie în care poţi servi cele mai bune bucate, iar Tom şi-a propus să ne arate cum să le preparăm acasă şi cum să le gătim aşa cum trebuie.

Aceste mese sunt sănătoase şi robuste, preparate cu dragoste şi atenţie, având menirea să fie servite cu familia şi cu prietenii. Nu vorbim despre mâncarea fast-food, ci despre bucatele gătite cu dragostea şi atenţia pe care le merită. Tom nu complică mâncărurile – vrea doar să creeze arome fabuloase şi e nerăbdător să ne arate cum reuşeşte. Este un bucătar cu stele Michelin şi în această călătorie culinară ne va împărtăşi câteva sfaturi ale bucătarilor prin care mâncărurile de acasă se vor transforma în delicii adevărate.

 

 

 

 

 

Reclame

3 răspunsuri to “Noi emisiuni pe Tv Paprika”

  1. Madalina 6 februarie 2014 la 13:24 #

    Super! Ma uit seara de seara la Tv Paprika. De-abia astept noile emisiuni! Mai ales ,,Mancare stradala,, si ,,Mancare ca la pub, Te pupam!

  2. Maria 10 februarie 2014 la 19:52 #

    River Cottage: Revoluţia fructelor, am urmarit cu mult interes ! Mi-a placut si astept si alte seriale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: