Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli

13 dec.

TV Paprika lansează din data de 14 decembrie 2013 o nouă producţie locală , “Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli”, găzduită de faimosul bucătar .
Emisiunea se desfăşoară pe parcursul a cinci episoade, în care Antonio trăieşte experienţele româneşti şi nu numai. Primul episod este unul tradiţional – tăierea porcului de Crăciun. Bucătarul nostru responsabil pentru atmosferă şi gusturi bune, Antonio, ajută la toate: degustă, umple caltaboşul şi cârnaţii, marinează, aduce legume din grădină, iar pentru a obţine laptele necesar pentru prăjituri, face ceva ce n-a mai făcut niciodată: mulge capra…În acest episod aveţi posibilitatea de a-i vedea o altă faţă italianului Antonio Passarelli, cea românească!

Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli mica

În al doilea episod, Antonio se oferă să fie gazda unei petreceri de burlăciţe. Cât timp Antonio stabileşte meniul rapid pentru întâmpinarea musafirilor, prietenele burlăciţei sosesc, gata echipate pentru petrecere. Antonio o învaţă pe burlăciţă cum să gătească o mâncare cu efect afrodiziac cu succes garantat, dacă vrea să-şi seducă sau să-şi împace viitorul soţ. Rămâneţi pe TV Paprika să aflaţi secretul celor mai bune reţete pentru viaţa în doi.
Italienii sunt cunoscuţi în întreaga lume pentru stilul de viaţă, eleganţă, temperament, pasiunea pentru mâncare, pe care o consumă zgomotoşi cu familia mare, cu prietenii, cu voie bună – iată adevărata Dolce Vita. De aceea, în cel de-al treilea episod, Antonio doreşte să păstreze acest sentiment al vieţii şi să-l ofere şi prietenilor săi români şi italieni de aici, motiv pentru care şi-a deschis restaurantul de la Timişoara. Multă lume nu ştie că Antonio, pe lângă abilităţile sale culinare excelente, este şi un cântăreţ excepţional, având la activ multe spectacole în calitate de lider al propriei formaţii, în Italia.
Episodul următor prezintă un celebru festival din zona Aradului la care participă vânători de seamă din toată Europa. În acest an, participă şi Antonio ca membru al juriului şi bineînteles că îi încântă pe participanţi cu mâncăruri gustoase din vânat.
În ultimul episod din serialul “Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli”, participăm împreună cu el la celebra sărbătoare a maramureşenilor, a- 21-a ediţie a Festivalului Castanelor din Baia Mare. Antonio prepară delicatese din castanele dulci pe care le oferă spre vânzare împreună cu castanele prăjite, fiind responsabil şi de voia bună.
Urmăriţi-i aventurile în 14, 15, 21, 22 şi 28 decembrie de la ora 16:35 doar la TV Paprika !
TV Paprika – O felie de fericire!

Despre TV Paprika:

Lansat în România în toamna anului 2008, TV Paprika face parte din portofoliul Chello Central Europe, alături de Minimax, Megamax, Sport 1, Film Café și MGM Channel și este singurul canal TV dedicat gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos.

TV Paprika urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale.

Conţinutul atractiv şi variat plasează postul în topul celor mai puternice branduri ale canalelor culinare din Europa.
http://www.facebook.com/tvpaprikaromania

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: