Culoare, condimente și savoare – săptămâna mexicană la Lidl

5 sept.

Culoarea și savoarea preparatelor mexicane își vor face loc pe rafturile magazinelor Lidl, în perioada

9–15 septembrie 2013. În Săptămâna Mexicană poți achiziționa, la prețuri avantajoase, preparate picante, sosuri și condimente specifice, dar și băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Burrito Dinner

Dacă te gândești la seri tematice mexicane, atunci nu ai nevoie nici de sombrero și nici de mariachi. Este suficient să încerci produsele Lidl, pentru a simți din plin mixul perfect de culoare, condimente și savoare – specific bucătăriei tradiționale mexicane. Poți încerca file de pui Mexicanos, cu sos dip, la prețul de 16,99 lei sau şniţel picant, preparat în stil mexican, la prețul de doar 14,99 lei. Dacă dorești, poți opta pentru meniul burrito, sau taco, la prețul de 9,99 lei fiecare. Alături, poți pregăti o garnitură din legume la tigaie în stil mexican, sau poți adăuga brânză cheddar, cu ardei gras verde şi roşii uscate.

Dacă adori mâncărurile foarte picante, atunci nu trebuie sub nicio formă să ratezi ardeii iuți Jalapeños, la prețul de doar 5,99 lei. Masa va fi cu adevărat ”incendiară” dacă adaugi și unul dintre sosurile cu specific mexican: sos taco (la prețul de 4,99 lei), sos dip (la prețul de 4,99 lei), sos salsa (la prețul de 6,99 lei) sau amestecul de condimente mexicane – ingredientul magic pentru orice preparat.

La final, nu uita să pui pe masă și un Mojito (la prețul de 17,99 lei), o Cachaca (la prețul de 29,99 lei), un lichior cu tequila şi aromă de fructe de cactus (la prețul de 19,99 lei) sau o băutură răcoritoare din mere, fructe de cactus şi lime (la prețul de 4,99 lei).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: