Festin culinar exotic la Lidl – săptămâna Asiatică

29 aug.

Tărâmurile fascinante ale Asiei sunt la mii de kilometri depărtare, însă aromele exotice ale specialităţilor culinare din Thailanda, India sau China se află la doi paşi de tine, în magazinele Lidl. În perioada 2 – 8 septembrie, la Lidl este Săptămâna Asiatică. Vino să cumperi la preţuri avantajoase preparate specifice, cu gust intens dulce – acrişor, iute sau sărat şi cu o textură cremoasă.

Lidl - Condimente in stil asiatic

Lidl - Rata preparata in stil asiatic

Răsfaţă-te cu un festin culinar exotic şi încearcă raţa preparată în stil asiatic, pe care o găseşti la Lidl la preţul de 39,99 lei. Totodată, poţi opta pentru o garnitură de legume pregătită la „foc iute“ cu ajutorul tigăii wok, pe care o poţi achiziţiona tot de la Lidl la preţul de 54,99 lei. Astfel, vei putea să experimentezi mai des stilul de gătit asiatic şi să păstrezi substanţele nutritive din alimente şi aspectul proaspăt-crocant al legumelor şi cărnii. În plus, poţi da un gust autentic mâncării pregătite cu ajutorul condimentelor din plante asiatice şi a sosurilor de chilli sau soia, pe care le găseşti la Lidl.

Poţi încerca şi tăiţei Thai cu sos de arahide Satay, curry verde sau uşor iute în stil Phad Thai, la preţul de 9,99 lei sau poţi savura supa în stil asiatic la preţul de 4,49 lei. La final, nu uita să pui în coş şi celebrele fursecuri cu răvaş. Împreună cu Lidl, te vei putea bucura de o experienţă exotică în propria ta bucătărie şi vei putea descoperi secretele culinare asiatice chiar la tine acasă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: