LIDL ESTE PARTENER WARNER BROTHERS PICTURES ȘI „DISTRIBUITOR OFICIAL AL PRODUSELOR CU LICENŢĂ”

18 iun.

Cu ocazia lansării filmului „Man of Steel”, Lidl devine primul retailer care primeşte din partea Warner Brothers Pictures titlul de „Distribuitor oficial al produselor cu licenţă” și aduce în exclusivitate în magazine produse cu această temă. Astfel, începând de joi, 20 iunie, clienții Lidl se vor putea bucura de o gamă variată de produse cu îndrăgitul erou, printre care se numără articole vestimentare, accesorii, jucării și produse alimentare.

figurina_man of steelrucsac_man of steelbautura_energizanta_man of steel

Atât cei mari, cât și cei mici se vor simți eroi în pijamalele cu mânecă scurtă, cu licență „Man of Steel”. Figurinele, cărțile, sau rucsacurile cu îndrăgitul personaj reprezintă un cadou ideal pentru copii. Lidl oferă și o serie de produsele pentru plajă, precum papuci Flip-Flop, prosoape de plajă, sau seturi de jucării pentru nisip, toate cu tema „Man of Steel”. Tricourile, băuturile energizante, sau pachetele Movie Snack în două sortimente (Tortillas cu sos salsa şi Tortillas cu sos brânză) completează gama de produse tematice.

Mai mult, Lidl îşi răsplăteşte clienţii şi fanii de pe Facebook cu sute de bilete gratuite la avanpremiera filmului „Man of Steel”. Pentru a primi aceste bilete, clienţii Lidl trebuie să completeze un formular pe lidl.ro, iar primele 150 de persoane înscrise vor fi câştigătoare.

Pe 19 iunie 2013, Lidl îi aşteaptă pe fericiţii câştigători din Bucureşti, alături de vedetele Lidl, la avanpremiera filmului ce va avea loc la Romtelecom IMAX™ din Cinema City Cotroceni. Participanţii vor fi întâmpinați cu gustări şi băuturi răcoritoare, toate produse marcă proprie Lidl.

Clienţii Lidl mai pot câştiga bilete la avanpremiera filmului „Man of Steel” din Arad, Brăila, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Cluj Napoca, Bacău şi Baia Mare, ce va avea loc pe 21 iunie 2013.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: