“În căutarea rețetelor boierești, pe meleaguri românești”

5 Iun

Compania Transavia lansează campania “În căutarea rețetelor boierești, pe meleaguri românești”, un proiect amplu care își propune să readucă în atenția publicului larg gastronomia vremurilor de altădată și obiceiurile unor familii nobiliare care au îmbogățit patrimoniul țării noastre cu valori culturale importante.
Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I și liderul pieței cărnii de pui din România, Transavia continuă să ofere consumatorilor alternative pentru o alimentație sănatoasă și produse premium de cea mai bună calitate, având la bază peste 20 de ani de experiență în domeniul avicol și recunoaștere națională și internațională.

Conacul lui Madar_Horezu

 

Proiectul se va desfășura în perioada 5-31 iunie 2013, iar unii dintre cei mai cunoscuți bloggeri de cooking din România, printre care Cristina Mazilu (chez.mazilique.com), Cristian Borod (bucatarmaniac.ro), Teodora Rogobete (Teoskitchen.ro) și Alice Ciobanu (alice-albinutza.blogspot.ro), vor porni în căutarea gusturilor și aromelor de odinioară, explorând tradiția și cultura gastronomică în cadrul unor locații de excepție precum Palatul Brukenthal din Avrig, Conacul Polizu din Iași, Castelul Haller din Ogra și Conacul lui Maldăr din Horezu.
“Istoria și tradiția reprezintă reperul nostru de identitate națională. Prin acest proiect ne dorim să încurajăm cunoasterea patrimoniului gastronomic românesc și să oferim consumatorilor opțiuni inedite de a consuma carnea de pui”, a declarat Teodora Fărcaș, Director de Comunicare în cadrul companiei Transavia.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: