Lidl prezintă „Mix Music Evo” şi campania „Pofteşte şi Găteşte”

22 mai

Untitled

      Lidl prezintă cel mai mare festival de muzică şi gătit din România, cu ”Mix Music Evo” şi “Poftește și gătește”. Timp de patru luni, Lidl şi Mix Music Evo vor vizita 18 orașe din țară și vă aşteaptă la sesiuni de live cooking, alături de bucătari renumiţi, dar şi la concertele celor mai mari artişti români ai momentului.
Pe 25 şi 26 mai 2013, la Piteşti, Lidl dă startul evenimentului „Mix Music Evo” şi caravanei „Pofteşte şi Găteşte”, ce vor trece prin 18 oraşe, oferind spectacole de live cooking şi concerte ale celor mai îndrăgite vedete din România.
Show-urile de gătit din cadrul turneului vor avea loc joi, între orele 17:00 şi 19:00, în parcarea magazinelor Lidl din fiecare oraș și sâmbăta și duminica, între orele 17:00 şi 19:00, la locația concertului. Evenimentele se vor bucura de prezența cunoscuților bucătari Antonio Passarelli, Petrișor Tănase, Petru Buiucă, precum și a altor vedete. Show-urile vor avea loc într-o bucătărie mobilă un tip de platformă de gătit, ce reprezintă o premieră pentru România.

În week-end, distracţia va continua cu o serie de concerte ale unor cunoscuţi artişti români, printre care se numără Keo, Skizzo Skillz, Andreea Bălan, Proconsul, Andra, DeepCentral, Connect-R, Crush & Alexandra, Laurențiu Duță, Marius Gavrilă & DJ Jungle. Prezentatorul evenimentului va fi Cătălin Măruță, cel care va fi și gazda show-urilor de gătit ce se vor desfășura în țară.
Orașele în care vor ajunge „Mix Music Evo” şi bucătăria mobilă „Pofteşte şi Găteşte” sunt: Pitești, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Timișoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Ploiești, Buzău, Galați, Iași.
Acesta este cel de-al doilea an la rând când Lidl susține evenimentul „Mix Music Evo”, în calitate de sponsor principal. Anul acesta însă, pe lângă muzica de calitate, cei prezenți se vor putea bucura și de adevărate spectacole de gătit, în bucătăria mobilă Lidl. Evenimentul “Poftește și gătește” are ca scop oferirea unor alternative pentru a găti ușor și sănătos, la prețuri avantajoase, promovând bucuria şi distracţia în bucătărie.

Reclame

2 răspunsuri to “Lidl prezintă „Mix Music Evo” şi campania „Pofteşte şi Găteşte””

  1. geany 8 iunie 2013 la 11:03 #

    Cand veniti in Buzau? multumesc

    • retetelemarianei 10 iunie 2013 la 09:35 #

      Buna Geany. Eu sunt buzoianca si ajung destul de des in Buzau in timpul meu liber. Eu cand ajung prin orasele tarii ma intalnesc si cu citioarele revistei mele sau cu femeile dragi care intra pe blog. Poate venim si cu revista in Buzau. te pup dulce

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: