Pastrav cu smantana

20 Feb

Reteta “Pastrav cu smantana“ face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat la restaurantul “Bucatarasul cel dibaci” cu sprijinul agentiei de relatii publice Russenart Communications si este primita de la Pensiunea Liliana, din Campulung Moldovenesc, Judetul Suceava (Bucovina).

Produsul “Pastrav cu smantana” poate fi degustat la un pret promotional, în perioada 18 – 25 februarie 2013, zilnic, între orele 16 – 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii – P-ta Sf. Vineri).

MVI_3522.MOV.Still001

pliant Pastrav r3

Ce ai nevoie
2 bucati pastrav (circa 300 g)
350 g smantana
marar
tarhon
sare
piper

Cum prepari
Stergi bine pastravul curatat si spalat cu un servet. Pui la fiert smantana cu un praf de sare. Cand da in clocot, pui pastravaul si il fierbi circa 10 minute.

MVI_3516.MOV.Still001

MVI_3518.MOV.Still002
Dupa cele 10 minute, adaugi marar, tarhon si piper, dupa gust. Dai intr-un clocot si opresti focul. Servesti pastravul cu mamaliguta calda.

Despre pensiune
Pensiunea LILIANA (proprietar LILIANA TURCEA) este situata la o distanta de circa 15 km de Suceava, pe traseul DN 17, Suceava – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc.

Pensiunea ofera turistilor cazare în 11 camere duble si 3 foisoare cu gratar si protap.

Pensiunea Liliana dispune de 2 livinguri si de o sala de mese cu o capacitate de 30 de locuri. Bucataria ofera preparate traditionale bucovinene si pastravi din pastravaria proprie.

Fiind o zona cu o puternica incarcatura culturala, oamenii locului au pastrat portul si traditiile, unul dintre cele mai renumite in zona fiind încondeierea oualor de Paste.

Detalii si contact pe http://www.casaliliana.ro/galerie/ sau pe http://www.chefbuzu.com/locatie/29/Pensiunea-LILIANA-Campulung-Moldovenesc-Jud-Suceava-Bucovina.html#meniu-tab

Despre proiect
Proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” este derulat de restaurantul Bucatarasul cel dibaci si Russenart Comunications, în perioada februarie – noiembrie 2013 si este sprijinit de 40 de parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): Antena 2, Amelie.ro, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Casa mea, Culinar.ro, Carticica Practica, Coolinaria, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastro Media, Ganduri si bucatareala, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, metropotam.ro, Mujer, Pap Tot, ReplicaVedetelor.ro, Retete ca la Mama, retetelemarianei.ro, Romania libera, Romania pozitiva, Senso TV, stiuunloc.ro, traditionalromanesc.ro,Vacante la tara, VideoGuide, WebArt, Woman TV.
Pensiunile din Bucovina care au pus la dispozitia proiectului retete traditionale bucovinene, sunt: Cabana Zada, Pensiunea Liliana si Pensiunea COLLADA.
Partenerul special al proiectului este site-ul de turism culinar, http://www.chefbuzu.com.
Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite pe blogul http://www.traditiiculinareromanesti.wordpress.com si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/TraditiiCulinareRomanesti .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: