Sase Cocktailuri pentru Sarbatori

18 dec.

Am vizitat de curand fabrica Angelli in cadrul campaniei Angelli te trimite la Veneția. Dupa turul fabricii, doi specialiști în domeniu ne-au incantat cu 6 rețete de cocktailuri, ce au la bază băuturi din portofoliul Angelli. Barmanul Tase Prodea (36 de ani) este cel care a compus efectiv cocktailurile, în timp ce Achim (Laurențiu Achim Avram), președintele Federației Somelierilor din România, ne-a explicat pe larg componența lor.
Mai jos va prezint toate cele sase cocktailuri, pe care le puteti pregati si voi pentru musafirii care o sa va treaca pragul de Sarbatori. Sunt foarte usor de preparat, le putei face chiar in fata musafiriilor si va asigur ca vor fi incantati.

 

Strawberry field

Strawberry field Angelli
Ce ai nevoie
100 ml vin spumant Angelli Cuvée Imperial
2 căpșuni
pahar – flută
Cum prepari
Asezi o căpşună în paharul de șampanie (flută) și o zdrobesti, ca să își lase aroma. Torni vinul spumant Angelli Cuvée Imperial cu atenție, pentru a nu fermenta în combinație cu fructul zdrobit. Ornezi paharul cu o jumatate de capsuna si servesti. Vinul spumant Angelli Cuvée Imperial trebuie să fie rece.

Mimoza
Ce ai nevoie
60 ml vin spumant Angelli Cuvée Imperial
60 ml suc de portocale
pahar – flută
Cum prepari
Amesteci în pahar sucul de portocale la cutie sau fresh-ul de portocale cu vinul spumant Angelli Cuvée Imperial. Ornezi băutura cu un twist de portocală (coaja subțire, taiata în rotocoale).

Bellini

Bellini Angelli
Acest cocktail are un gust deosebit si mie mi-a placut cel mai mult. Poate ca-mi plac foarte mult piersicile.
Ce ai nevoie
40 ml piure de piersică
80 ml vin Spumant Angelli Cuvée Imperial
2-3 picaturi sirop de rodii Grenadine
pahar – flută
1 felie de piersică pentru decor
Cum prepari
Pregăteşti piureul de piersică, îl pui în pahar, completezi cu șampanie (vin spumant) Angelli Cuvée Imperial si pui un strop de sirop de rodii grenadine. Se Ornezi cocktailul cu o feliuță de piersică sau bobițe de rodie aruncate în pahar.

 

Garibaldi cocktail

Garibaldi Angelli
Ce ai nevoie
40 ml Angelli Bitter
80 ml suc portocale
pahar-high ball (volumul de 240-360 ml)
gheață
1 felie de portocală pentru décor
Cum prepari
Amesteci în pahar 40 ml de Angelli Bitter și 80 ml suc portocale sau fresh. Umpli paharul cu cuburi de gheaţă. Îl ornezi cu o feliță de portocală și, inainte sa-l servesti, amesteci foarte bine, deoarece bitterul este o băutură cu densitate mare.

Americano

Americano Angelli
Ce ai nevoie
40 ml Angelli Bitter
40 ml lichior Angelli Cherry
cireșe Maraschino
apa minerala deasupra
pahar -high ball
gheata
1 felie de portocala pentru décor
Cum prepari

Amesteci în pahar lichiorul Angelli Cherry cu Angelli Bitter. Adaugi apoi câteva cireșe Maraschino (Cherry maraschino, la borcan, cu codiță, fără sâmburi), torni deasupra apa mineral si pui cateva cubulete de gheata. Ornezi cu coaja subțire de portocala, taiata în rotocoale.

 

Bitter Spritz

Bitter spritz Angelli
Ce ai nevoie
40 ml Angelli Bitter
20 ml vin Spumant Angelli Cuvée Imperial
apă minerală
pahar-high ball
gheață
1 felie de portocală pentru decor
Cum prepari
Pui în pahar 40 de ml de Angelli Bitter, peste care torni 20 de ml de vin spumant Angelli Cuvée Imperial. Peste acest amestec torni puțină apă minerala, adaugi cuburi de gheață și o felie de portocală ca décor și băutura poate fi servită.

 

Intră pe www.angelli.ro, secțiunea Campanie promoțională și descoperă un întreg univers: cele mai frumoase povești venețiene – legendarul Cassanova, ispititoarele curtezane, prețioasa sticlă de Murano – câștigă zilnic premii La dolce Vita (sticlă spumant Angelli, frapieră, set 2 pahare și dop special), descarcă wallpaper-e și e-card-uri spectaculoase!
Puțin câte puțin te vei apropia de Marele Premiu: o excursie la Veneția, de 4 zile și 3 nopți, pentru 2 persoane, în februarie 2013.
Angelli îți urează succes!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: