Drob de pui

19 Apr

Nu toata lumea mananca miel. De aceea iti ofer o reteta de drob de pui primita de la o cititoare draga noua, Daniela Elena Olteanu, din Bucuresti. Am si vizitat-o anul trecut de Florii si m-am simtit foarte bine alaturi de familia ei.

Daniela Elena Olteanu

Ce-ţi trebuie
500 g piept de pui dezosat
500 g ficat de pui
2 legături ceapă verde
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
7 ouă
3 ouă fierte tari
1 lingură ulei
sare
piper

Cum prepari
1. Pui la fiert pieptul de pui în apă cu un praf de sare, iar ficatul îl căleşti în puţin ulei încins. Ficatul îl tai cubuleţe şi pieptul de pui îl treci prin maşina de tocat sau îl tai foarte mărunt cu cuţitul. Le pui într-un castron mai mare.
2. Ceapa şi verdeata le toci mărunt şi le pui peste carne şi ficăţei. Adaugi şase ouă, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi amesteci totul foarte bine. Ungi cu ulei o formă de tartă cu pereţi mai înalţi, pui jumătate din compoziţie, aşezi ouăle fierte şi acoperi cu restul de compoziţie.
3. Ungi toată suprafaţa cu un ou bătut şi o introduci la cuptor pentru aproximativ 45 de minute. Îl scoţi din formă după ce se răceşte. Dacă nu ai formă de tartă, îl poţi pune într-o tavă de chec.

2 Răspunsuri to “Drob de pui”

  1. Silviu 22 aprilie 2011 la 00:41 #

    Niciodată nu mi-a plăcut drobul, dar acesta pare a fi delicios.😛

    • retetelemarianei 22 aprilie 2011 la 08:24 #

      Silviu, o sa-ti placa daca-l incerci. Paste fericit plin de lumina iti doresc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: