Pasca fara aluat

10 Apr

Aceasta reteta este trimisa pe adresa revistei Click! Pofta buna! De Daniela Gogorin din Bucureşti. Si eu fac aceasta pasca si pot sa va spun ca este absolut delicioasa.


Ce ai nevoie
800 g branză de vaci
200 g smantana
200 g stafide
6 oua
12 linguri zahar
5 linguri faina
1 plic praf de copt
zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
esenta de vanilie

Cum prepari
1. Amesteci branza cu galbenusurile, smantana, faina, praful de copt, stafidele si zahar vanilat, coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie, dupa gust.
2. Bati albusurile spuma tare cu zaharul si le incorporezi usor in crema de branza.
Imbraci o forma de guguluf cu hartie de copt, torni compozitia in ea si o introduci in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 45-50 de minute.
3. O scoţi din cuptor si o lasi sa se raceasca in formă, apoi o scoti si o pudrezi cu zahar vanilat.

About these ads

4 Răspunsuri to “Pasca fara aluat”

  1. maria 10 aprilie 2012 at 15:30 #

    De retinut ! Arata tare bine ! Felicitari !

  2. Gemalescu Letitia 11 aprilie 2012 at 18:31 #

    este interesanta acceasta reteta de pasca ,asa ca ,in mod sigur o voi face si eu . Multumesc ! Paste fericit ! .
    Letitia.

  3. irpl 13 aprilie 2012 at 12:48 #

    very nice

  4. irpl 13 aprilie 2012 at 12:51 #

    De retinut ! Arata tare bine ! Felicitari !

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 185 other followers

%d bloggers like this: